Events

Farmers of the Earth

Nieuw - Farmers of the Earth houdt een Water-ceremonie en -ritueel op Moeder Maas samen met Kiesha Crowther - Little Grandmother op zondag 28 oktober 2018

 

Farmers of the Earth VZW houdt op zondag 28 oktober een Water-ritueel en -ceremonie op Moeder Maas samen met Kiesha Crowther, Little Grandmother.

Zoals je weet pleit Kiesha Crowther al jaren om het water op de aarde te eren, en in ere te herstellen. Vaak heeft ze verteld over de helende kracht van kristallen en om deze in te zetten in de heling van de aarde en het water. Misschien deed je eerder al mee met Kiesha en de Kogi indianen uit Colombiƫ aan het Schulens meer ....

Wij vonden het een goed idee om opnieuw een water-ritueel en -ceremonie uit te voeren, deze keer op onze geliefde Moeder Maas, die de natuurlijke grens vormt tussen Nederland en Belgiƫ. Beide landen werken al jaren spiritueel samen aan de ascentie van de aarde en onszelf. We konden ons geen betere plek voorstellen dan op Moeder Maas ons water-ritueel uit te voeren voor de zuivering van het water en de ascentie van de Aarde.

We zullen samen een boottocht maken op de Maas, en ergens op een plek in stilte ons water-ritueel uitvoeren onder begeleiding van Kiesha, Little Grandmother.

 

Tijdstip: zondag 28 oktober om 13u (2 uur rondvaart en water-ritueel op Moeder-Maas)

 

Inkom: 30 euro

 

Locatie: op de Maas, Schoolstraat 60a, te Herten (bij Roermond) in Nederlands Limburg

 

Inschrijven kan door te emailen naar : info@farmersoftheearth.com